Oldal töltődik
VESZÉLYBEN ÉVA ÉS ALEKOSZ BARÁTSÁGA?

VESZÉLYBEN ÉVA ÉS ALEKOSZ BARÁTSÁGA?

RTLKlub.hu | 2011. március 24., csütörtök | Napló

Fokozódik a feszültség a Villában: a katonai héten barátságok kerülhetnek válságba?!

A kőkemény kiképzés célja, hogy a lakók rendet, fegyelmet, összetartást és felelősségvállalást tanuljanak. A Villalakóknak most igazi csapatként kell együtt működniük, de ez nem mindig sikerül a játékosoknak.

A katonai hét leginkább Alekosz és Éva kapcsolatát viseli meg: a Törtető lány ugyanis gyakran szándékosan száll szembe a katonai kiképzés szigorú szabályaival.

Éváék harcát tovább súlyosbította, amikor Alekosz, mint rajparancsnok megbüntette a szőkeséget és Jerzyt. A nagyszájú csaj és a Szépfiú ugyanis nem teljesítette megfelelően az éjszakai őrködést. Így a görög harcos újabb éjjeli őrszolgálatra kényszerítette Éváékat.

Éva kálváriája a reggeli torna alatt is folytatódott: Anikóval együtt elvesztették sapkájukról a rangjelzést. A reggeli torna azonban nemcsak erről maradt emlékezetes, hanem a Villa egy újabb szállóigéjéről is: Fájdalom az, amikor a gyengeség távozik a testből.

A folytatásban Alekosznak Anikóval is meggyűlt a baja: a katonai hét úgy látszik, igencsak megviseli a Villaszövetségeket, de a lakók tegnap bizonyíthatták, hogy tudnak együttműködni is. A játékosoknak egy Villaindulót kellett írniuk és előadniuk.

Ha már katonai hét, akkor nem maradhat ki a lövészet sem: a lakók kisebb-nagyobb sikerrel vették ezt az akadályt is.

Lassan vége lett a kemény napnak: az éjszakai őrködéshez persze most sem fűlött senkinek sem a foga, és ráadásul ezúttal Éva dönthetett arról, ki kezdje a szolgálatot, aki kihasználta az alkalmat, hogy bosszút álljon Alekoszon a reggeli büntetésért. A Törtető lány a beteg Okostojást ítélte álmatlanságra, Béci azonban megmutatta bajtársiasságát, Alekosz helyett bevállalta az őrséget. Az este folyamán megválasztották a Villa legjobb katonáját is, aki Béci lett.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: Eriggyen haza Éva!!!
2011-04-03 19:13:42
robogo: Az egész ww két szégyene
2011-03-26 12:30:12
Név: hajrá Alekosz!Béla túlszárnyalt zsarnokságban, és a legjobb barátját csicskáztatta akivel félórája még őrt állt. Már lassan Laci is kezdi kiismerni.Méla Béla sunyi, zsarnok, nagyképű, humortalan, csaló, hazug.! Ezt hozta ki belőle a katonásdi.És ez az igazi énje.
2011-03-26 12:22:34
Név: Állandóan sztárolják Alekot. Nem tudom elképzelni, hogy mit esznek a dumáján. Állandóan csak üres frázisok, hangzatos szavakat használ.Érezhető, hogy több szónak nincs tisztába a jelentésével.A Teste pedig, nem jobb a nagy átlagnál.
2011-03-25 15:50:03
Név: HAJRÁ BÉCI . NEKED KELLENE NYERNI, HA MÉGSEM AKKOR MERJ KILÉPNI......
2011-03-25 15:48:04
magdi: laci egy sunyi alak tiszta szégyen
2011-03-25 15:45:37
Név: T.VILLALAKÓK HOZZÁTARTOZÓI ! ÖNÖK A LEÍRTAKBÓL ÉS A KINTI ÉLETBŐL MINDENT TUDNAK. A JÁTÉK TISZTASÁGA MÁR RÉGES - RÉG ELVESZETT... SZEGÉNY VILLALAKÓK ERRŐL MIT SEM TUDNAK. ÖNÖKÖN A SOR, MERJENEK BÁTRAN LÉPNI... LEHET, HOGY NEM FOGJÁK LEKÖZÖLNI, DE MINDENKI HALL, LÁT, OLVAS stb.stb. ENNYI ÉSZREVÉTEL A KORÁBBI VV- el KAPCSOLATBAN NEM VOLT . MOST MIÉRT VAN??????
2011-03-25 15:44:36
Név: Melyik a súlyosabb a fegyver őrizetlenül hagyása (ami közben nem történik semmi mert a társ figyel a fegyverre) vagy a fegyverrel való visszaélés és játékból lövöldözés??Mindkettő szabálytalan,de mindenki döntse el,hogy melyik a súlyosabb vétek és melyikért jár komolyabb büntetés!?Kicsit érdekes ez a részrehajlóság.Szavazás is persze utólag volt,hogy mi legyen a büntetés a szabálytalanságokra az őrség alatt és a 2 Rácz tuti nem lesz megbüntetve utólag.Ez már vicc komolyan mondom!!!!!
2011-03-25 15:43:58
Nevetséges: Béci szerint az vicces ha elveszi a beteg Alekosz sapkáját,amiért biztos hogy büntetést fog kapni.Hát ha ez vicces akkor gratulálok a tisztelt Rácz uraságnak!Ha már Éva megérdemli a büntetéseket,akkor a 2 Rácz miért nem kap büntetést?A felvételek alapján büntették meg Évát és Jerzyt,mert elaludtak,akkor a felvételek alapján miért nem kapott büntetést aki őrség alatt használta a fegyverét??Többször is kommunikáltak a külvilággal és semmi büntetés.Éva persze ezért is büntetést kapott.Mi ez ha nem kivételezés??
2011-03-25 15:37:29
néni: Igazán jót tesz a Villa lakóknak ez a katonai hét, rá fér némelyik lakóra a fegyelem, kitartás.Legalább nem megy a "háló szövögetés". Éva kerülhet sorra ismét a kiválasztás során, és bár kit hív majd ki, Ő fog kint maradni, ugyanis egyre vissza taszítóbb a viselkedése.Szerintem már nem sokáig bírja alkohol nélkül, ha vége lesz a katonáskodásnak, megint mocskosra issza magát, fúj, undorító.! Remélem Aleknak is rájött milyen is Éva, nem lehet meg változtatni, semmilyen körülmények között.
2011-03-25 15:36:51
Név: T.Szerkesztő Úr. A Tegnap esti Fábry müsorban elhagzottak magáért beszélnek. Hogy engedhette meg , hogy ennyire tönkre tegye a müsorát? Mi köti össze magát Olivérrel? Csak a szerkesztő Úrat járatta le. Remélem erre nagyon büszke! Az eddigi valóvilág müsora legalább tiszteséges és érdekes volt. Az Őn álta vezetett müsor egy ocsmány lett.Remélem ennek örül. Ha megnézzük a külföldi valovilág show müsorát ilyet nem engedtek volna meg, hogy egy kiesett játékos kampányoljon és még adásidőt is kapjon egy bentlévő társa miatt. Mi történt Önnel? Ennyire elvakult lett és nem veszi észre, hogy lejáratta Olivér a tegnapi beszédével magát és a stábot és ezt a müsort? Nagyon sajnálom , hogy hagyja magát befolyásolni ilyen ember miatt "Olivér".Gondolom ezt most Őn nem meri leadni, ne hogy más is olvassa! Pedig sajnos sok embernek már ez a váleménye. Eleinte nagyon jól indult a show müsora, de mára már a csalás és a korupció látszik az egész müsorán
2011-03-25 15:30:21
Név: Nagyon örülök, hogy Jerzy végre Éva szemébe mondta az igazságot. Végre kinyilt a szeme és látja, hogy milyen ember is valójában.
2011-03-25 15:30:11
Volt katona.: Ez a katonásdi nagyon messze van a valóságtól. Az igazi kiképzés a fizikai megterhelésen kivül, csak megaláztatásból áll. Egy dologban viszont fölülmúlja az igazit, ugyanis az őrség az csak két óra és nem három.
2011-03-25 15:30:03
Laci: Véleményt mondotok Éváról és fogalmatok sincs a katonaságról!Éva sapkája eltünik-ezért bünetés jár:egy hét kimenő megvonás Béciék őrségben lövöldöznek:fogda,de inkább futkosó jár érte,de nincs büntetés!Mennyire egy tisztességes játék ez!Nagyon csúnyán katonához méltatlanul viselkedtek a kiképzők,akik mellesleg őrvezetői szintű és kvalitású személyek,mert nem katonák csak szivató emberek! Egy katonai játék és kit is kell szivatni,hát egy nőt,mert nem szimpi a bunkónak(tökös egy tisztes)!Ennél szemetebb "játék"nem volt még és remélem nen is lesz!
2011-03-25 15:27:55
Név: Évát nem, ki zárni kéne a Villából, hanem be kerülnie sem szabadott volna.Olyan elszánt rosszindulat van benne,hogy az már fel háborító. Egyszerűen elképesztő milyen önimádó, mindenkit és mindent el tapos csak neki legyen. Szerintem nem normális, nem is értem, ha tanult embernek tartja magát, miért nem tud emberként viselkedni? Mások italát összeöntözgetni, kiborulni, stb. erre csak nem normális ember képes. Remélem a következő kieső Ő lesz!
2011-03-25 15:26:43
Név: Ha nekem lett volna lehetőségem büntetni Évát,én biztosan bezártam volna a fogdába min. 1 napra, pia és cigi nélkül. Na az lett volna az igazi műsor.Soha életemben ilyen antiszociális emberrel nem találkoztam. Egy lakatlan szigeten lenne a helye a vadállatok között. Pontosan úgy viselkedik, mintha nem is emberek között élt volna eddig.
2011-03-25 15:23:23
Név: Jaj, bizony szegény Évát mindenért meg büntetik!! Nem is értem miért tesznek vele olyat, hogy míg a társai a büntetések végre hajtásába bele izzadnak, addig Ő áll vagy az ágyikóban fekszik mint egy múmia.Hát ez aztán méltó büntetés számára valóban! Nem tudom mit néztek! A Rácokat lehet irigyelni, igen tőlük lehet tanulni, kitartást,tiszteletet és stb. Igen Béci ellopta Alek sapkáját, legalább történik valami a parancsok végrehajtásán kívül is.Ha valaki volt katona az tudja milyen csínytevések és kitolások voltak a sorkatonák idején.Ezért kéne Bécinek büntetést kapnia?, nevetséges.
2011-03-25 15:16:13
Obsitos: Hú mennyi nagy eszű katona viselt hozzászóló van. Szomorú, hogy egy 32 évest összehoznak egy 23 évessel, aki mást nem csinál csak egész nap gyúrja magát. Még jó, hogy ezt kiképzésnek sem nevezhető gyakorlatokat minden erőltetés nélkül megtudta csinálni. Viszont egy tényt sokan nem vesznek számításba. Így feleselni, meglopni??? A napraforgó és a sukár csávó amit csinált a parancsnokával. Ez nem bajtársiasság, hanem HADBÍRÓSÁG!!!!! Különben Alek nagyon tisztességes és katonás volt!!! És ez valamikor így működött!!!!!
2011-03-25 15:09:33
Név: Momo: Ha hallgatsz bölcsebb maradsz!!!!! Évát ki kellet volna már zárni a játékból, ha Szandikát is ki akarták ugyan ilyenekért, Éva szintén nem hajtotta végre a feladatot, arról nem is beszélve, hogy ezzel büntette a társait is, ami láthatóan nem hatotta meg, egy önző dög, semmi szánalmat nem érdemel az ilyen ember. Bárkivel fog párbajra menni kint marad az biztos. Ő meri le butázni Jerzyt, akkor ő micsoda? Nagyon ráférne egy valódi valami hasonló tréning, hogy rájöjjön nem csinálhat amit csak akar, alkalmazkodni kell a többi emberhez, amire ő képtelen.
2011-03-25 15:07:03
Név: Az e heti összefoglalók nap mint nap azt bizonyítják, hogy Évára soha semmilyen körülmények között nem számíthatnak a társai, hacsak nem piálásról és dohányzásról van szó.Undorító egy nőszemély. Most már Alekosz is rájött, hogy rosszul választott, amikor Évában megbízott. Remélem , egyszer emberére akad , aki úgy isten igazából móresre tanítja. Habár az a tapasztalatom, hogy az ilyenek semmiből sem tanulnak. Remélem hamarosan kiesik és nem rontja tovább a levegőt a villában.
2011-03-25 15:06:10
Momo: A Ráczok már sokadszorra, ne csak dá, dá büntetést kapjanak már, hanem igazit! Nem szégyenlik magukat, hogy ennyire szembetűnően őket sztárolják?
2011-03-25 14:58:09
GTD: Mert mit gondoltál marcsi, azt hogy ingyen járja az országot saját zsebből?
2011-03-25 14:46:15
Név: Erika. BECI a legaranyosabb katona akit valaha latam remelem o nyeri meg a valo vilag 4 et
2011-03-25 14:39:49
Név: Olivérnek szóljatok, hogy állitsa le magát, mert a visszájára fordul , amit csinál. Béci bajtársiassága?! Ellopta Alek sapkáját, majd végignézte, ahogy megbüntetik. Ezután észbe kapott, hogy a nézőknél ez negativ lesz, és önmaga helyzetén javitani próbálva kiváltotta Alekoszt az őrségből. De nem sajnálatból, mint a katonáknak mondta, hanem hogy megvetően beszélhessen Alekoszról és lehuzhassa. Komolyan azt hiszi, hogy a nézők eddig nem vették észre, hogy Alekosz sovány és nem egy erőbajnok?! A bajtársiasság ez lett volna: lelkifurdalásom volt, mert elloptam a másik cuccát, akit miattam büntettek , ezenkivül kimélni szeretném mert betegeskedett. De ő nem ezt mondta, hanem hátulról bemosott Aleknak!! Aki még meg is köszönte, mert nem tudja, hogy nem érte tette, hanem ellene!
2011-03-25 14:34:12
marcsi: A Fábry műsorában Oli elszólta magát,miszerint gázsit kap az Alekoszt népszerüsitő hadjáratáért!Ti értitek ezt?
2011-03-25 14:19:20
Név: Gigi nagyon jól végzed a kiképző feladatokat csak igy továbbpuszi
2011-03-25 14:17:01
Név: Évának nem kéne a szabálytszegnie a villa parancsnokkal szembehajrá villa lakok
2011-03-25 14:15:49
Momo: Jobb lenne, ha végre békén hagynák az Évát, őt megbüntetik mindenért, akkor a Ráczok miért nem kapnak büntetést! Igaz Sthol azt mondta, hogy Ráczék nem tudták, hogy nem lehet ilyet csinálni! Ugyan kérem, én sem voltam katona, de azért azt a hülye nem tudja, hogy az őrségben,(ha már véresen komolyan vesszük a hetet) nem lövöldözünk össze-vissza! A felvételen azt is láthatják a szervezők, hogy ki dugta el Alekosz sapkáját, akkor őket miért nem büntetik meg? Vagy egyeseknek mindent lehet? Évának is tesztelik, hogy hol a tűréshatára? Vagy a drága szervezők ezt a forgatókönyvet írták erre a hétre? Azt akarják elérni, mint Olivér esetében? Hányok maguktól! Igaz, hogy ezt az írást sem fogják megjelentetni, de azért a szervezők remélem elolvassák, okuljanak már belőle! Nem csak az én egyedüli véleményem az amit most leírtam!
2011-03-25 14:14:24
Név: Nagyon örülök, hogy a Best magazinban leközölték a Kasza Tibi féle interjú kimaradt részeit Alekosszal, a végét megkönnyeztem. Nagyon sajnálom, hogy Alekosznak ez az oldala rejtve marad a nézők elöl és torzitva látják őt. A villaléttel kapcsolatos kérdések helyett az Évával kapcsolatosat kellett volna leadni ill a szeretetről szólót. Bár megértem, akkor a jelenlegi 50-55%-os fölény helyett 60-at élvezne most Alek.
2011-03-25 13:52:51
Név: Jó kis csevegést hallotunk tegnap a Fábry műsorában. A sokak Olija, elmesélte korábbi életének egy- két felemelő részletét, miszerint, csalt, lopott, hazudott! Ezeken a művészúrral jól elpoénkodtak, sokaknak, ez egyáltalán nem vicces! Az ember ilyenekért, börönbüntetést kap, de a celebeknek igazán jól áll, hülyének nézni mindenkit! Sokan kifigásolják, mit keres még mindig ez az undorító Oli a képernyőn? Az RTL szelektál az információk közlését illetően, egyik villalakóról minden kikerül, a sajtóba, amiért aztán jól kicsinálják, családostól. Másokról pedig szinte semmi nem tudható, ha pedig maga meséli el, annak még műsoridőt is adnak, és az idétlen műsorvezetővel együtt jót röhögnek a bűncselekmnynek is nevezhető történeteken! Jó kis színvonal! A Fábry úr, na meg az Olivér is nagyon szívesen aláznak másokat, de csak velük ne probálkozzon senki, mert akkor kiakadnak! Biztos, hogy nem hozzák le, nem baj, ezer más helyen olvasható a nézők lesúlytó véleménye!
2011-03-25 12:52:26
Név: Éva sztoryja egytől egyik hazugság. Megint írt az újság a Tamácsival való viszonyáról, amit mindenki cáfol. Miért hazudozik ez a dög???? Nem elég a cigi és a sok szesz, még ilyenekben is kiéli magát???
2011-03-25 12:30:50
k,eller: Hello :D Nevetséges amit csinálnak itt ezek katonák:D Kiképzők Hehehehe
2011-03-25 12:16:36
A.K.D.: Kedves Kovács Főrendező Úr! Egyszer már javasoltam, hogy írassatok EQ tesztet is a villalakókkal... Úgy érzem, hogy most újra nagyon aktuális lenne... Vagy a kiválasztás előtt, vagy a kiválasztás után érdekes lenne megnézni, hogy mit mutat az érzelmi intelligenciájuk pillanatnyi állapota. Nem is kellene hozzá sok idő és hozzákészülés, csak egy szakember és egy tesztlap...Értékelés után, az eredményekre történő reagálásuk is hasznos lehetne nekik is... A.K.D.
2011-03-25 12:12:37
Név: A bájgúnár még most is tükörben bámulja magát, és kenegeti a malacképét, zslézi a haját. Szörnyű!!!
2011-03-25 10:34:36
Név: Remélem, hogy a jósoknak lesz igazuk, és Béci vagy Anikó fogja megnyerni a játékot. A részeges Éva már bebiztosította magát a hétvégi alkoholizáláshoz, a 7 dl roseval. A malacképű, bájgúnár Alekosz nem hazudtolta meg önmagát, egy igazi zsarnok, aki szeret a hatalomban fürdeni. Ő is taj részeg lesz a hétvégén az biztos. Előre borítékolni lehet, hogy Évával nagy balhét fognak egymás között kialakítani. Bécinek és Anikónak szurkolok, mert ők voltak a legemberségesebb végig a játékban a több hónapon keresztül.
2011-03-25 10:27:55
Név: Béci és Laci ezen a héten többször is kinyilvánította bajtársiasságát, emberségét. Ez nem mondható el a malacképű bájgúnár Sosetoszról.
2011-03-25 09:28:05
Bian: Árulja már el valaki, pls : Az "öntörvényű" mióta = "gátlástalan, végtelenül önző"????? Piszkosul elegem van már ebből az Éva-féle "márpedig én ilyen vagyok" szövegből. Ilyen alapon bárki bármit elkövethet bárki, bármi ellen, majd vállat vonhat, "én ilyen vagyok és kész"? És ezzel megússza?
2011-03-25 08:42:00
Anyu: Ime egy peldaja a "mindent elsumakolasnak": Kituntettek Alekoszt, a diszbohocot igazi teljesitmeny nelkul, egyetlen egyszer sem allt orsegben egesz heten! Nekem nincs tudomasom arrol, hogy a valodi katonaknal is ennyire konnyu lenne kikerulni az orseget, es mindezt milliok szeme lattara teszik? Most omlik le az alarc Alekoszrol, menekul minden ferfias terheles elol, bezzeg az igazi ferfi most Beci lett!!!!!! Eddig nem rajongtam Beciert, de be kell latnom, hogy sosem keruli ki a feladatokat a tukorbe nezegetes es szajhoskodes helyett kemenyen odateszi magat a megprobaltato feladatoknal, ami roppant szimpatikus nekem. Isten mentse meg azt az orszagot, amelyet Alekosz media-katona ved meg a szajaval! Meg az Eva is tobbet produkalt mint Alekosz...
2011-03-25 08:40:03
Vica: Legalább Béci tudja mi az hogy bajtársiasság.
2011-03-25 08:17:47
Név: Béci bajtársiassága?!? Ellopta ( jellemző) Alek sapkáját és végignézte, ahogy megbüntetik. Utánna rájött, hogy a nézők szemében ez negativ lesz, igy átvállalta az őrséget, hogy magát mentse , Alekoszt meg lehúzza. A bajtársiasság ez lett volna: lelkifurdalásom volt, mert Alekoszt bűn nélkül büntették és sajnálom, mert beteg. De nem ezt mondta és a többiek előtt is gyalázta. és ha most el nem mondja a riportban, hogy Alekosz sovány és gyengébb, hát rá nem jöttünk volna soha!!! Ki hitte volna eddig?!?
2011-03-25 08:13:48
Név: JERZY KIFELÉ A VILLÁBÓL. LACI EGY SUNYI ALAK.JERZYRE NAGYON RÁFÉRNE EGY IGAZI KATONASÁG, BORZALMAS BÉNA...
2011-03-25 07:42:29
reka: Eva szabalyt szegett nem is egyszer. Miert nem zarjak ki? szandit ki akartak mikor nem telyesitette a feladatok. Na itt az igazsagtalansag.
2011-03-25 07:33:35
Gabi: Éva nem lenne a villában ezen a héten nem lett volna semmi nézhető a műsorban.
2011-03-25 07:33:17
heló:: miért kényszeritik katonáskodásra a lányokat a villában ha nem akarják.SZÉNYEN AZ RTL RÉSZÉRŐL EZ A MEGALÁZTATÁS !!!!!!az Éva helyében már fogtam volna a táskámat és ott hagytam volna az egészet!!!UGY LÁTSZIK MEGTÖRTÉK SZEGÉNYT
2011-03-25 07:20:56
T. Szerk.:: Kérdésem, hol korrekt az, hogy a még folyamatban lévő játék egyik kiesett versenyzője az önök támogatásával kampányolhat egy még versenyben lévő játékos mellett, és a többi játékos kárára? Hol korrekt, hogy "szakértő" címszó alatt külön műsort is kaphat erre? Hol korrekt, hogy ezek után még egy újabb külön műsor indulhat, ugyanennek a kiesett játékosnak a vezetésével, szintén ugyanannak a még bent lévő játékosnak a népszerűsítésére? Hol korrekt, hogy szintén ugyanennek a még versenyben lévő játékosnak a beharangozó reklámspottal is rendszeres, állandó különreklámot biztosít a csatorna? Hol korrekt, ha több műsorvezető is látványosan ugyanannak a játékosnak szurkol, szintén befolyásolva a nézőket? Hol marad legalább a korrektség látszata? Hol maradnak a válaszok a feltett kérdésekre? A stábnak javasolnék egy kiképzést, ahol megtanulhatnák: ha egy játékból kiveszik a fair play szelleme, akkor az már nem játék, hanem manipulált svindli.
2011-03-25 07:05:17
Név: Ne csodálkozzunk,hogy Jerzy puskája elsült. Hisz Gigi megint nagyon hanyagolja. Vajon tényleg csak játszik a fiú érzéseivel? Nagyanyó aki Jerzynek szúrkól.
2011-03-25 05:23:59
Zoli: Éva egy nem normális Alek egy agyilag korlátolt, a többiek meg ott csak úgy el vannak. Éva ha nem lenne ott akkor talán látnánk, mi nézők is valami mást a villa életéből, mint az Éva gyökér létét. Uncsi az Éva ki kéne takarítani már odabent. Lassan nézhetetlenné teszi a műsort.
2011-03-25 01:50:32
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...